Internationale skoler

At flytte til Bangalore har mange fordele. Fantastisk blanding af mennesker, fantastisk vejr, uendelige arbejdsmuligheder. Hvis du er bekymret for, om dit barn også får sådanne muligheder, skal du ikke bekymre dig.

Bangalore har et godt sæt internationale skoler spredt over længder og bredder i byen, der tilbyder det bedste af uddannelse i landet.
Internationale skoler har været et vigtigt diskussionspunkt for forældre de sidste par år. Her er hvad de omfatter.

Den største forskel mellem internationale skoler og andre skoler er læseplanen, de følger. Internationale skoler følger IBDP eller Cambridge Curriculum, mens andre skoler enten følger CBSE, ICSE eller State Board.

IBDP står for International Baccalaureate Diploma Program, der er en læseplan for 16 til 19-årige. IBDP er en internationalt accepteret kvalifikation fra mange universiteter over hele verden.

Der er forskelle i måden, hvorpå børnene undervises. Internationale skoler følger en mere praktisk mobile casino deposit by phone bill phonedeposits, praktisk måde at undervise på. Årsagen til, at forældre sender deres børn til internationale skoler, er, at deres odds for at blive valgt til et internationalt universitet er fordoblet eller tredoblet. Men gebyrerne for IB-skoler i Bangalore har altid været et debat emne – Er det det værd eller ej? I denne artikel finder vi ud af det.